Scroll To Top
Line

NETWERK

De juiste kring van experts is voor elke ondernemende familie en voor elk bedrijf van cruciaal belang. Dat geldt ook voor DKC zelf.

Onafhankelijke experts

Het netwerk dat Renée aanboort voor de ondernemende families die ze adviseert, bestaat uit onafhankelijke experts die altijd vanuit het perspectief van de familie kijken en handelen.

Doordat hun specialismen elkaar aanvullen, heeft de ondernemende familie beschikking over een toegewijd, multidisciplinair adviesteam.

Vanuit deze visie is Renée medeoprichtster en voorzitter van het NGFB, Nederlands Gilde voor Familiebedrijfsspecialisten, zodat dit adviesteam altijd bestaat uit ervaren specialisten en samengesteld kan worden door de familie zelf.

Graag stellen wij enkelen van hen kort aan u voor.

 

Deze vereniging biedt een totaal overzicht van experts, die vanuit het perspectief van de familie kijken en handelen en deze familiedynamiek meenemen in hun advies.

Lees meer over NGFB

NGFB

Als gecertificeerd coach helpt Maike organisaties, teams en leidinggevenden al meer dan twintig jaar met resultaatgerichte ontwikkeling. Binnen LimeTree is ze daarnaast trainer en procesontwerper. Ook heeft ze ruim tien jaar voor FBNed gewerkt.

Mathijs is advocaat arbeidsrecht en founding partner van Clairfort. Hij is specialist op het gebied van arbeidsrecht en houdt zich onder meer bezig met board room advising en vraagstukken op het gebied van medezeggenschap. Ook is hij gecertificeerd MfN-mediator.

Jos, advocaat en partner Ondernemingsrecht, heeft een bijzondere focus op het voorkomen en oplossen van geschillen in de top van de onderneming. Verder begeleidt hij ondernemers bij het opzetten van vennootschappen en samenwerkingsverbanden.

Na haar studie fiscale economie werkte Sabine ruim twintig jaar bij grote financiële dienstverleners. In 2015 is zij op verzoek van een van haar cliënten van start gegaan met Krijtstreep. Als vermogensregisseur heeft ze zich gespecialiseerd in het begeleiden van (zeer) vermogende en ondernemende families en executives. Voor DKC ondersteunt zij ondernemende families als interim family officer.

Als fiscaal jurist en financieel manager voor het mkb heeft Hanneke ervaring met onder andere bedrijfsovernames door kinderen, estate planning, eerder stoppen met werken, samenwonen en scheiden. Als gecertificeerd financial planner is zij de financieel vertrouwenspersoon bij alle zaken rond inkomen en vermogensregie.

SAMENWERKEN

DKC background